Elérhetőségeink:

+3630 399-4509
Hétköznap 10 és 19 óra között hívható.

« Kezdőlapra

Honlapátalakítás akció - ingyen arculattervezéssel

Redesign, honlap állapotfelmérés,átalakítás és karbantartás, technológiai korszerűsítés, régi weboldal felújítás, weblap újratervezés vagy teljes megújulás.

Gyors és olcsó honlapátalakítás

Honlap állapotfelmérés, új felépítés és beüzemelés akár 10 nap alatt. A SpaceboyDesign elvégzi a weboldal teljes átalakítását mind a megjelenés, mind pedig a technológia területén.

Költségkímélő és gyors megoldást biztosítunk, hiszen nem kell külön szakembereket keresni a design megvalósítására, a felépítés programozására és a keresőoptimalizálás beállítására. Nem kell a különböző munkafolyamatoknál egymásra várni.

Az általunk kialakított honlapok megfelelnek az alapvető elvárásoknak és ezután sokáig működnek optimálisan.

Milyen egy jó honlap? Információs honlapunkon olvashatsz erről.

Mikor szükséges az átalakítás?

Szükséges az átalakítás, ha a honlap nem jól teljesít a Google rangsorában vagy erősen csökkenni kezdett a látogatók száma.

Szükséges a redesign, ha a weboldal megjelenése és arculata elvesztette a frissességét, ha a design elavult.

Szükséges a technikai korszerűsítés, ha a weblap nem megfelelően jelenik meg a böngészőkben vagy nem kezelhető mobiltelefonon.

A honlap megjelenése, tartalom és web-ergonómia

Látogatóid kiszolgálása:
A honlapod legyen könnyen kezelhető és felhasználóbarát. Felépítése logikus és segítse a tartalmak gyors megtalálását. Ha jelenlegi oldalad nem ad teljes felhasználói élményt, ideje változtatni.

Design:
Weboldalad kinézetét 3-5 évente célszerű megújítani. Követni kell a jelen trendjeit és a saját változó ízlésedet. Új színek, modern felszín és egyedi megjelenés. Szükséged van egy jó honlap-arculatra.

Szöveges tartalom:
A honlapodon fellelhető szöveg tartalma, felépítése és mondatszerkezete két nagyon fontos szempontból lényeges. Egyrészről a felhasználói élményt befolyásolja, másrészről a Google kereső főleg a szöveges tartalom szavai alapján rangsorolja a találatokat. Most nem megfelelő? Mindenképpen érdemes újratervezni és újraírni weboldalad szövegezését.

A honlap programozása, technológia és kompatibilitás

Új internetes szabványok:
A technológiai változás újabb és újabb szabványokat, böngészőket és rendszereket hoz. Ezekhez szükséges hozzáigazítani a régi weboldalad.
Honlapod nem megfelelően jelenik meg? Új weboldalkódolás kell.

Mobil és tablet eszközök kompatibilitása:
Az új hordozható eszközök megjelenésével szükségessé vált a régi weboldalak átalakítása mobil készülékekre és tablet eszközökre. A régi menük és oldal kialakítások nem használhatóak érintőképernyővel, a korábbi technológiák nem jelennek meg ezeken a készülékeken.
Nem működik mobilon a honlapod? Át kell alakítani mobil kompatibilis verzióra.

Keresőoptimalizálás, SEO:
Az új keresési metódusok bevezetésével a honlap kódsorát módosítani kellhet. A régi megoldások már nem minden esetben hoznak eredményt.
Kevés a honlapod látogatottsága vagy csökken a Google találati eredményed? Új keresőoptimalizált honlapra van szükséged.

A SpaceboyDesign: komplex szolgáltatás a honlap átalakításban

A sikeres honlap, a sok látogató egy összetett folyamat eredménye. Ugyanolyan fontos a design, a web-ergonómia mint a SEO vagy az internetes hirdetések.

Szinte minden területen segítségedre tudunk lenni:
Felhasználóbarát kialakítás, arculat- tervezés és desig elemek, megfelelő technológia, keresőbarát szövegezés, közösségi oldalak integrálása internetes kampányok.

Ne keress webdesignert, honlapkészítőt vagy SEO tanácsadót külön. Mi egyben nyújtjuk ezeket a szolgáltatásokat. Gyorsan, olcsóbban, egyszerűbben.

A honlapátalakítás menete pár egyszerű lépésben:

1. Honlap elemzés.

Megvizsgáljuk jelenlegi honlapod megjelenését, technikai felépítését és javaslatot adunk a módosításokra.

Nem csak általános információkat kapsz. A látogatói élmény, az aktuális látogatói szokások és a keresőoptimalizálás szempontjait vesszük figyelembe és kimondottan a te weboldaladdal kapcsolatos tanácsokat állítunk össze.

2. Ingyenes weblap arculat terv.

Szükség esetén elkészítjük a jelenlegi trendekkel és a te elvárásaiddal harmonizáló webdesign tervet.

A honlap design tervét úgy készítjük el, hogy annak szinte minden paramétere módosítható. Valós internetes környezetbe helyezzük a weboldal tervet, ahol bármikor megtekintheted és kipróbálhatod. Meghallgatjuk további elképzeléseidet, és ötleteinkkel együtt beépítjük a weblap tervébe, így csiszolva tovább az eredeti design felépítést.

Az ingyenes honlap tervezés folyamata addig tart, amíg a design és az arculat teljesen a te elképzeléseid szerint alakul és számodra tökéletessé nem válik.

3. Új weboldal készítés és beüzemelés.

Elvégezzük a szükséges technikai változtatásokat, és az új honlapot feltöltjük tárhelyedre. Az egész folyamat csak pár napot vesz igénybe és weblapod egy pillanatig sem lesz működésképtelen.

Honlap átalakítás és kivitelezés megrendeléshez tekintsd meg árainkat:
Weblap készítés árlista

Megbízható és korrekt partnered leszünk. 
Próbálj ki minket!