Elérhetőségeink:

+3630 399-4509
Hétköznap 10 és 19 óra között hívható.

« Kezdőlapra

Weblap felújítás és technikai korszerűsítés

A honlapátalakítás folyamata:

Állapotfelmérés és elemzés a jelenlegi weboldalon:
A weboldal arculatán kívül még nagyon sok, főleg technikai módosításra lehet szükség. Sokszor nem elég egy új grafikai kialakítás a honlap megújításához.
Mi megvizsgáljuk jelenlegi honlapod szinte minden paraméterét, így pontos képet kapunk arról, hogy milyen módosításokra lehet szükség a látogatottság növeléséhez és a felhasználói élmény növeléséhez.
- Képesek vagyunk kielemezni a honlap látogatottságát és a keresőoptimalizáltságát befolyásoló tényezőket.
- Ajánlani tudunk új és naprakész webdesign megoldásokat.
- Vizsgálni tudjuk a honlap technológiai felépítéséből adódó hibákat.

Szempontok: A te igényeid, megjelenés, felhasználóbarát kialakítás, érvényes internetes szabványok, mobil kompatibilis kialakítás, keresőoptimalizálás.

Veled közösen meghatározzuk a szükséges tennivalókat:
Csak ahhoz nyúlunk hozzá, amihez kell, a működő dolgok továbbra is maradnak. Minden tennivalót veled együtt dolgozunk ki. Javaslatainkat alátámasztjuk és megindokoljuk, a döntés azonban a tiéd. Nem beszélünk rá semmire, csak javaslatokat teszünk neked és irányvonalakat alakítunk ki.

Redesign és felépítés:
Ingyenesen elkészítjük az új honlap arculattervét. A folyamat teljesen ingyenes és a honlap megjelenését addig csiszoljuk, amíg tökéletesen meg nem felel neked. A design mellett kialakítjuk azt a holnapfelépítést, mely megfelel a jelen kor követelményeinek.

Tartalom és szövegezés:
Szükség esetén segítünk a honlap szövegezésének és tartalmi elemeinek optimális elkészítésében. A szövegezés a legfontosabb része a weboldalnak mind a látogatók, mind pedig a keresőoptimalizálás szempontjából.

Feltöltés és felügyelet:
A kész új weblapodat a tárhelyen beüzemeljük és elvégezzük azokat a programozásokat, melyek a gördülékeny áttéréshez szükségesek. A honlap elindítása után elkészítjük az első online hirdetésedet, melyet a közösségi oldalakon kell indítanod.

Ár/érték:

Elemzés, tanácsadás, tervezés és kivitelezés egy helyen. Rendkívül gyorsan és költséghatékonyan tudjuk elvégezni a honlap átalakítás munkafolyamatait.

Nincs szükség a különböző területekre más és más csapatot felkérni. A régi honlap elemzése és az új design megtervezése nálunk ingyenes.

A kivitelezés folyamatainak költségei pedig részletekre bontva és igen kedvezően lettek megállapítva.

Miért kell megújítani és átalakítani a weblapodat?

Megjelenés:

A látogatók igényei és az aktuális trendek folyamatosan változnak. Egy weboldal arculata 2-3 év alatt elveszíti frissességét, megjelenése megkopik. Neked is változik az ízlésed és az "internetes divat" is változik. Teljesen természetes, hogy időnként változtatni kell a honlap kinézetén.

Technológia:

Az arculat trendek változása mellett az internetes technológiák és szabványok változása is nagyon fontos. Gyakori, hogy a régebbi szabványok már nem, vagy csak korlátozva jelennek meg az új böngészőkön és mobil eszközökön. Általában az új eszközök és böngészők már nem is támogatnak korábbi elavult technológiákat. Az is előfordulhat, hogy az új szabványok alkalmazásával a korábbi honlapodnál tetszetősebb arculatot lehet felépíteni.

Keresőoptimalizálás:

A régebbi honlapokban gyakran olyan kódsorok vagy technikai megoldások lettek alkalmazva, melyek a mai keresőket inkább gátolják, mint segítik. Ezeket javítani és korszerűsíteni kell a már meglévő eredmény megtartására vagy növelésére.

Internetes környezet:

A hasonló weboldalak, a konkurens honlapok gyakran szebb, jobb, korszerűbb felépítéssel jelennek meg. Erre is figyelni kell és megfelelően reagálni a tartalom és a megjelenés módosításával.

Összefoglalva:

Ha egy honlap elkészül, nem szabad hátradőlve várni az eredményeket. Időnként újítani kell. Korszerűsíteni a weboldal technikai felépítését, javítani kell az internetes tartalom keresőoptimalizálásán, szebb és tetszetősebb weblap arculatot kell kialakítani.

Honlap átalakítás és kivitelezés megrendeléshez tekintsd meg árainkat:
Weblap készítés árlista

Megbízható és korrekt partnered leszünk. 
Próbálj ki minket!