Elérhetőségeink:

+3630 399-4509
Hétköznap 10 és 19 óra között hívható.

« Kezdőlapra

Mobil kompatibilis honlap készítés

Az általunk készített honlapok minden lehetséges operációs rendszeren, minden lehetséges böngészőn és a lehető legtöbb eszközön kiemelkedően működnek. Azonban a weboldal design megoldásaiban, a menürendszer felépítésében vagy a méretezésben eddig gyakran kompromisszumot kellett kötni, ha a mobil eszközöket is fegyelembe vettük.

Mobileszközre, tabletre és érintőkijelzőre optimalizált weblapok kivitelezése:

Az internetezési szokások megváltozása és a mobil eszközök elterjedése szükségessé tette, hogy a honlapok mobiltelefonon vagy egyéb hordozható eszközön is jól használhatóak legyenek. Ezt a célt két módszerrel is el lehet érni.

1. Az úgynevezett reszponzív honlap készítésével.
Ebben az esetben a weboldal technológiailag úgy van felépítve, hogy a honlap igazodik a különböző képernyőméretekhez. Itt a menürendszert és a teljes felhasználói felületet mind érintőkijelzőre, mint hagyományos egérhasználatra is optimalizálni kell.

2. Külön mobil verzió készítése.
Ez egy gyorsabb és költségkímélőbb megoldás. Itt lehetőség van mobil applikációk felhelyezésére és kimondottan mobil honlap rendszer kiépítésére. Az automatikus átirányítás pedig a látogatót a megfelelő honlapra juttatja. Nem kell külön domain név és tárhely, a két honlap egymás mellett tökéletesen működik.

Miért érdemes külön mobil verziót készíteni?

- Olcsóbb és gyorsabban elkészül, mint a teljes honlap átalakítás.

- Az eredeti honlap esetében nem kell kompromisszumot kötni a design megoldásokban, a menürendszer felépítésében vagy a méretezésben.

Milyen egy mobil honlap verzió?

Az eredeti weboldal tartalma és mondanivalója egy könnyebben kezelhető honlap megoldással. Egyszerűsített szövegezés, könnyebb menürendszer. Te döntöd el, hogy a teljes tartalmat meg szeretnéd e mutatni vagy csak alapvető információkat osztasz meg a mobil verzióban.

Érintőkijelzővel is használható linkek. Akár hagyományos mobil készülék, akár érintőkijelzős tablet, a menüpontok és a szöveges linkek egyértelműen használhatóak.

A korszerű technológia segítségével a teljes tartalom megjelenik minden mobil böngészőn és operációs rendszeren.

Az egyszerűsített animáció és optimalizált képi megjelenés segítségével mobil weboldalaink akár lassú mobil-net kapcsolattal is élvezhetőek és megfelelően jelenítik meg a fontos tartalmakat.

Minden felbontásban és kijelzőn teljes képernyős megjelenés. A mobil honlap kihasználja a rendelkezésre álló teret, és ahhoz változtatja megjelenését.

Mobil honlap megrendeléshez tekintsd meg árainkat:
Mobil honlap készítés árlista

Megbízható és korrekt partnered leszünk. 
Próbálj ki minket!

Mobil honlap referenciáink:

Mobil honlap készítés referencia - SpaceboyDesign Mobil honlap készítés referencia - SpaceboyDesign

Mobil honlap készítés referencia - SpaceboyDesign Mobil honlap készítés referencia - SpaceboyDesign