Elérhetőségeink:

+3630 399-4509
Hétköznap 10 és 19 óra között hívható.

« Kezdőlapra

Webnévjegy bemutatkozó honlap

Dekoratív, költségkímélő és gyorsan elkészül.

Ha nincs szükség nagy és bonyolult weboldalra, de profi honlap-megjelenést szeretnél, a leggyorsabb és legolcsóbb megoldás a webnévjegy. Kisvállalkozások, egyéni vállalkozók és üzletek számára ideális megoldás. Egyedi megjelenésével megmutatja a cég stílusát, tartalmával pedig naprakész információkat ad a potenciális ügyfeleknek.

A webnévjegy használatával az adatközlés mellett, színvilágával és design elemeivel stílust is mutathatsz magadról vagy vállalkozásodról az interneten.

A Webnévjegy alkalmazása

A webnévjegy kialakítása:

• Külsőre azonos megjelenésű a teljes weboldallal.

• Általában az aloldalak ugyanabban az ablakban nyílnak.

- Modern design és egyedi animáció jellemzi.

• A tartalom hangsúlya a kapcsolati és elérhetőségi adatokon van.

• Referencia galériát vagy termékbemutató oldalt is tartalmaz.

• A közösségi oldalak, (Facebook, Google+, Twitter) integrálhatóak.

• Térkép és útvonaltervező készíthető benne.

Miben különbözik a honlaptól?

Külső megjelenésében gyakran nincs különbség, alapvetően csak a tartalom nyagyságában és részletességében tér el. A webes névjegy csak adatokat és információkat közöl, nincs megtöltve nagy és bonyolult tartalommal. E miatt pár nap alatt elkészül. Nincs szükség hosszadalmas „kigondolásra”. Egyszerűen magunkról, cégünkről és tevékenységünkről kell benne írni és a kapcsolati adatokkal megtölteni.

Sokkal hamarabb lesz aktív weboldal belőle és nem igényel folyamatos fejlesztést. A jövőben viszont könnyen és gyorsan komplett weboldallá alakítható szintén rövid határidővel.

Mire jó?

• Egy jól megszerkesztett, egyedi webnévjegy bemutatkozó oldalon állandóan naprakész információt találnak rólad vagy vállalkozásodról és egyedi bemutatkozást tesz lehetővé.

• A webnévjegy segítségével a Google keresőjében a vállalkozás vagy a magánszemély egyedi oldalát találják a felhasználók és nem csak a cégadatbázisokat.

• A webnévjegy teljesen egyedi, minden elérhetőséget tartalmaz és bármikor könnyen módosítható. A szakmai adatbázisokban gyakran már nem létező telefonszámok vagy egyéb elérhetőségi adatok vannak megadva.

• A jó webnévjegy oldal teljesen helyettesíti a komplett nagy honlapot. Megjelenése és arculata pedig gyakran modernebb és informatívabb.

• A “kuponos” reklámoldalakon való akciós kampányhoz elengedhetetlen, mert korrekt weboldal nélkül nem lehet regisztrálni.

Hogyan és mire érdemes használni?

• Önmagában működhet, ha nem szeretnénk egy teljes honlapot, de fontosnak tartjuk, hogy vállalkozásunkat egyedi módon bemutathassuk.

• Egyedi online önéletrajz vagy bemutatkozó oldal készítésére megfelelő. Profi szinten és egyedi arculattal lehet magunkról információt közölni.

• Egyéni vállalkozóknak ideális, ha szeretnék kihasználni az internet reklámerejét.

• Egy jól működő Facebook vagy Google Plus céges oldal mellet használhatjuk arra, hogy üzletünket vagy vállalkozásunkat ügyfeleink megtalálhassák.

Kereső-optimalizálható?

A kevés tartalom nem kedvez a SEO –nak, de egy jól elkészített webnévjegy megállja a helyét a netes keresők adatbázisában. Lehet kereső-optimalizálni és eredményesen lehet használni vevőszerzésre vagy akciós kampányokra.

Reklámlehetőség van benne?

A jó webnévjegy bemutatkozó honlap képes kihasználni az internet adta ingyenes vagy nagyon költséghatékony reklámlehetőségeket. Ebben nem különbözik a komplett honlaptól. A mostanában elterjedt és sikeres internetes reklámok, kuponos kampányoknál pedig alapfeltétel, hogy legyen egy önálló internetes elérhetőség. Erre pedig a webnévjegy a leggyorsabb és legolcsóbb megoldás.

Mennyibe kerül?

Webnévjegy honlap készítés 38 000 Ft +ÁFA.